Jiří Truhlář 

Foto: Privat

-Keepertrener i Vålerenga ishockey bredde

(Publisert i fanzina «Felt E», september 2023)

Mange personer arbeider innenfor Vålerenga-systemet i ulike roller. En av dem er Jiří Truhlář. Vi lar 27-åringen fra Tsjekkia fortelle litt om seg selv og sin rolle.

-Jeg har jobbet i Vålerenga Ishockey Bredde i de fire siste sesongene som målvakts trener. Jeg jobber også på Wang Ung og Toppidrett og U16 landslaget. I sesongen 2020-2021 hadde jeg ansvar for U13 laget som hovedtrener. Med 2008-årgangen har jeg vært totalt i to sesonger. I fjor var jeg på U18 laget som assistenttrener. Med U18 skal jeg fortsette i år også. Grunnet trenersituasjon skal jeg også ta over U14 laget for en fast periode.

Per nå jobber jeg med 16 målvakter hvor vi har faste målvakts treninger på mandager. Jeg jobber også med målvakter i vanlige lagtreninger hvor jeg avtaler med trenere på hvert lag, slik at vi har 15-20 minutter i starten med kun målvaktstrening. På akkurat samme måte fungerer treninger med Wang hvor vi får 15-20 minutter i starten. Gleder meg til sesong 2023-2024 til å lære meg nye ting og utvikle målvakter og spillere.

Mvh

Jiří Truhlář 

Keepertrener Vålerenga Ishockey Bredde