Vanligste etternavn i Vålerenga

Illustrasjon: Dolph Andersen

Siden 1948 og frem til i dag så har ca. 500 unike spillere tredd på seg Vålerengas stolte drakt og spilt kamper for laget fra Oslo øst. Av alle disse spillerne er det enkelte etternavn som har figurert i en hyppigere frekvens enn andre.

Av Dolph Andersen

Her er listen over de fire vanligste etternavnene i Vålerenga:

1.Olsen (13 spillere)

Arild Olsen, Atle Olsen, Bjørn Olsen, Calle Spaberg Olsen, Colin Spaberg Olsen, Leif Olsen, Mats Rosseli Olsen, Per Olsen, Per Skjerwen Olsen, Steinar Olsen, Svenn Arild Olsen, Thomas Olsen og Øystein Olsen.

2.Johansen (12 spillere)

Bjørn Johansen, Erik Follestad Johansen, Henrik Johansen, Jan Johansen, Jan Johansen (nå Jan Kock), Knut Johansen, Marius Johansen, Per Johansen, Roy Johansen, Stig Johansen, Tom Johansen og William Kjærnet Johansen.

3.Larsen (11 spillere)

Arild Larsen, Einar Bruno Larsen, Emil Holm Larsen, Joakim Larsen, Kenneth Larsen, Kjell Larsen, Leif Larsen, Lorents Larsen, Per Larsen, Remo Larsen og Tommy Larsen.

4.Hansen (10 spillere)

Andreas Ringlund Hansen, Frank Hansen, Jan Erik Hansen, Mads Hansen, Renè Hansen, Rune «Fo» Hansen, Rune «Fu» Hansen, Svein Hansen, Svein Normann Hansen og Tormod Hansen.