VIF HISTORIE med draktutstilling

Foto: Dolph Andersen

Lørdag 6. november er det fest på Jordal Amfi.

Klubben, klanen, Øst og Vålerenga Vertshus har samlet kreftene sine og byr opp til fest i forbindelse med den offisielle åpningen av nye Jordal Amfi. Vålerenga møter Grüner kl.16:00, men allerede fra kl.12:00 kan man nyte alkoholholdig drikke og god mat i partyteltet utenfor. Etter kampen fortsetter festen med musikk av Bjølsen Valsemølle.

VIF HISTORIE skal ha draktutstilling i partyteltet før og etter kampen. Vi viser frem gamle ikoniske drakter fra 60-70-80 og 90-tallet. Kanskje får du også se drakten som Jonas Oppøyen brukte da han scoret Vålerengas første mål på nye Jordal Amfi. Vi tar også med noen køller samt annet snacks. Kom bort til VIF HISTORIE sin «stand» i partyteltet, slå av en hockeyprat med oss og nyt dagen/kvelden.

Vi sees!